Natuurlijke wandbekleding van Wood4Walls en Cocomosaic

Elke ruimte een luxe, warme en natuurlijke uitstraling met Wood4Walls en Cocomosaic natuurlijke wandbekleding.

Nature@Home Wood4walls

Wood4walls is een eenvoudige, milieuvriendelijke, moderne en decoratieve oplossing om een ruimte te vullen met natuurlijke weelde en een warme sfeer.
De wandbekleding bestaat uit handzame panels die zijn samengesteld uit Europees resthout. Wekelijks worden er partijen noten- dennen- en eikenhout uit verschillende landen opgehaald om ze in de fabriek te kunnen verwerken tot handzame wandpanelen.
De fabriek wordt volledig geleid en bemand door lokale bewoners waardoor zij de mogelijkheid geboden krijgen hun lokale leefomstandigheden te verbeteren. De reststukken walnoten-, eiken-, en dennenhout worden gedroogd, gezaagd, gespleten, gehakt, bewerkt en verlijmd. Het assemberen van de panels wordt volledig met de hand gedaan door ervaren houtbewerkers. Bovendien is elk paneel uniek van samenstelling.
De panels van Wood4Walls kunnen simpel en naadloos met een lijmkit of een tacker op de wand worden aangebracht.

Cocomosaic natuurlijke wandbekleding

De wandbekleding van Cocomosaic is 100% natuurlijk, handgemaakt, innovatief, milieuvriendelijk en is gemakkelijk te verwerken. De wandtegels worden gemaakt uit resten van hout en kokosnoot met behoud van de natuurlijke unieke uitstraling van het materiaal. Het resultaat is een stijlvolle, luxe wandtegel met een unieke look & feel.
Cocomosaic tegels en aanverwante decoratieve producten zijn een perfecte milieuvriendelijke oplossing omdat ze voor 100% gemaakt worden uit de schalen van kokosnoten en andere rest- en afvalmaterialen uit houtzagerijen.
De coco panels zijn licht van gewicht, duurzaam, spatwaterdicht en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn heel geschikt om ruimtes op een snelle, stijlvolle manier te veranderen. Ze kunnen overal toegepast worden, van keuken tot kantoorruimte, van winkel tot horecagelegenheid.
De Cocomosaic panels zijn ontworpen en geproduceerd met als doel de natuurlijke schoonheid van de natuur te behouden en de exotische sfeer te brengen waar het wenselijk is. Alle producten worden vervaardigd met “Saving Planet Earth” als achterliggende gedachte.

Meer informatie over Wood4walls en Cocomosaic

Beoek voor meer informatie over Wood4walls en Cocomosaic onze showroom aan de dorpstraat te Veldhoven. Daar helpen wij u graag met uw vragen en geven we u duidelijk advies. U kunt uw vragen ook alvast stellen via ons contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook via telefoonnummer 040 - 253 23 91.

Wood4Walls natuurlijke wandbekleding

Wood4Walls houten wandbekleding

Cocomosaic cocos wandbekleding

Cocomosaic wandbekleding van nature at homeRMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign