Wegens vakantie zijn wij gesloten van 29 juli t/m 21 augustus!

Shutters kopen in Veldhoven

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in uw huis in Veldhoven en bieden u zonodig alle privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk… shutters passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren mee gaat en gemakkelijk is in onderhoud.

Shutters zijn verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten: Primewood en Ecowood. De Primewood shutters zijn vervaardigd uit het exotische, FSC-gecertificeerde white teak. Dit is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. Ecowood shutters worden gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Elke houtsoort heeft een eigen uitstraling en mogelijkheden.

De expert in shutters van Veldhoven

Wij zijn opgeleid door JASNO en kunnen u vakkundig adviseren. In onze showroom in Veldhoven, hier kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als u thuis de maten van uw ramen opneemt en dit aan ons doorgeeft, kunt u ook een vrijblijvende kostenindicatie krijgen.

De voordelen van shutters uit Veldhoven:

JASNO officieel erkend installateur

Omdat Schippers Wonen werkt met ervaren installateurs in eigen dienst zijn wij gecertificeerd door JASNO als officieel erkend installateur. Dit geeft u de garantie dat uw producten op een gedegen en vertrouwde manier worden geïnstalleerd bij u thuis. Tevens vindt u in onze 1000m² showroom een volledig ingerichte JASNO shop waarin alle mogelijkheden van dit absolute topmerk overzichtelijk zijn opgesteld.
Shutters

Shutters in de woonkamer

Shutters in de badkamerRMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign