Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Hoofdkussens, Dekbedden en Bedmode in Veldhoven

Naast een fijn matras en een goede bedbodem zijn er voor een goede nachtrust nog een aantal dingen meer nodig. Een hoofdkussen dat bij u past en een dekbed waaronder u comfortabel ligt. En met een stijlvol dekbedovertrek maakt u uw slaapkamer helemaal af!

Hoofdkussens

Voor een goede nachtrust heeft u een goed kussen nodig. Er zijn verschillende soorten vullingen voor een hoofdkussen maar welke past het beste bij u? Aan elke vulling zitten voor- en nadelen. Naast het type vulling zult u ook moeten kijken wat voor type slaper u bent. Slaapt u op uw zij, rug of op uw buik? Neem al deze factoren mee bij het aanschaffen van uw nieuwe hoofdkussen. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe hoofdkussen. Kom naar onze showroom in Veldhoven dan vinden wij samen het perfecte hoofdkussen voor u!

Dekbedden

Welk dekbed past het beste bij u? Dat hangt helemaal van uw voorkeuren af. Heeft u het altijd warm in bed of juist koud Blijft de temperatuur in uw slaapkamer het hele jaar door stabiel of schommelt deze? Wat uw voorkeur ook is u vindt in onze ruime showroom altijd het dekbed dat bij u past. Met een aantal doelgerichte vragen kunnen we snel een aantal dekbedden voorstellen die bij u passen. Voor ieder huishouden hebben wij zeker het geschikte dekbed in huis. In onze showroom in Veldhoven laten wij u graag alle mogelijkheden voor dekbedden zien en voelen.

Bedmode

Bij ons kunt u terecht voor stijlvolle dekbedovertrekken van:
  • Essenza
  • Beddinghouse
  • Kardol & Verstraten
  • Auping
  • Yellow

Maar ook van de jongere merken als:
  • Little Diva
  • Room Seven
  • PiP Studio
  • Lief!
Ook voor hoeslakens en slopen van o.a. Bella Donna en Cevilit en sierkussentjes van verschillende merken, bent u in onze showroom aan de Dorpstraat in Veldhoven aan het juiste adres.

Huismerk Schippers Wonen

Ook kunt u zeker slagen in een van onze kwaliteits dekbedden en hoofdkussens uit onze eigen lijn. De Schippers-Line dekbedden zijn verkrijgbaar zomer-, voor/najaar-, winter- en 4-seizoenen uitvoering en in de materialen wol, dons en antiallergisch. Dit wordt gecategoriseerd in warmteklasse 1 t/m 4. De hoofdkussens van deze line zijn verkrijgbaar in latex, kapok, wol en dons.

Ook voor hoeslakens, slopen en sierkussentjes bent u in onze showroom aan de Dorpstraat in Veldhoven aan het juiste adres.

U vindt hier naast hoofdkussens, dekbedden en bedmode ook 1000m² van alle soorten en mogelijkheden op het gebied van o.a. matrassen, bedbodems en boxsprings. Kortom de slaapspecialist van Veldhoven en omgeving!

Bedmode
Hoofdkussen en Dekbed
Dekbedovertrek