PVC vloeren uit Veldhoven

Vaak over het hoofd gezien bij het kiezen van een nieuwe vloerbedekking zijn PVC vloeren. Deze vloer is te vergelijken met een vinyl vloer maar is zwaarder van kwaliteit. Mede hierdoor worden PVC vloeren veel gelegd in de projectwereld maar zijn deze mede door de voordelen nu ook de particuliere markt aan het veroveren. PVC vloeren zijn zeer gemakkelijk schoon te maken en daardoor ideaal voor in de keuken. En omdat PVC vloeren vochtbestendig zijn kiest men er ook steeds vaker voor om een PVC vloer in de badkamer te leggen. Schippers wonen in Veldhoven biedt PVC vloeren volgens de laatste woontrends, uitgevoerd in uiteenlopende trendy kleuren en dessins. Allemaal met een lange levensduur en lange garantieperiode met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. PVC vloeren worden rechtstreeks op de ondervloer gelijmd en door de geringe hoogte vormt een PVC vloer geen problemen met deuren. Ook zijn PVC vloeren -door uitstekende warmtegeleiding- perfect te combineren met vloerverwarming en zijn ze maatvast bij temperatuurwisselingen.

Forbo

De grootste voordelen van PVC vloeren uit Veldhoven voor u op een rijtje:

In onze showroom in Veldhoven vindt u PVC vloeren van diverse bekende merken zoals;
Variƫrend van hout- of steenlook, effen kleuren of een groot aanbod aan andere patronen en dessins. Kortom, er is zeker wel een passende PVC vloer voor elk huis in Veldhoven.

Als u meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van PVC vloerbedekking moet u zeker langs komen in onze ruime showroom aan de Dorpstraat in Veldhoven. Laat ons u vrijblijvend adviseren over de vele mogelijkheden met PVC vloeren. Wij nemen graag de tijd voor u. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs klik hier.
PVC

PVC Tuinkamer

PVC vloer verdon oak

PVC Vloeren SteenlookRMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign