Schippers sfeervol wonen
Jasno Select Dealer

Japanse panelen in Veldhoven

De collectie Japanse panelen weerspiegelen de minimalistische, strakke lijnen van het Oosten. De gehele collectie beslaat mooie eigentijdse rolgordijnen, paneelgordijnen en verticale panelen van 250 mm, die gemaakt zijn van een uniek materiaal: washi, welke een opvallende uitstraling heeft. Japanse paneelgordijnen zijn stijlvol en geven een unieke sfeer aan ieder interieur.

Wij leveren de volgende merken;
  • Luxaflex
  • Jab
  • Bece

De panelen worden onderbroken door baleinen (verstevigingsstrips) van hout of aluminium. Door te spelen met de afstand en dikte van de baleinen kunt u zelf uw Japanse panelen bij Schippers Wonen in Veldhoven samenstellen.

Paneelgordijnen

Met paneelgordijnen kunt u optimaal gebruik maken van het invallende licht en de mooiste effecten creëren. Deze vlak en strak hangende gordijnbanen kunnen als panelen voor- en achter elkaar worden geschoven, van links naar rechts en naar het midden. Door het schuiven met de panelen creëert u diverse lichteffecten. Het railsysteem waarin de panelen hangen kunnen variëren van één tot vijf sporen, soms zelfs nog meer. Hoeveel sporen u kiest is mede afhankelijk van het aantal panelen. De panelen worden doorgaans bevestigd met klittenband.

Meer weten over Japanse panelen in Veldhoven?

Indien u meer wilt weten over Japanse panelen dan nodigen wij u van harte uit in onze ruime showroom aan de Dorpstraat in Veldhoven. U vindt van alle soorten en mogelijkheden een duidelijk opstelling in onze 1000m² showroom.

Japanse panelen
Japanse design panelen