JASNO shutters kopen in Veldhoven

JASNO shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in uw huis in Veldhoven en bieden u zonodig alle privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk… JASNO shutters passen in ieder interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren mee gaat en gemakkelijk is in onderhoud.

JASNO shutters zijn verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten: Primewood en Ecowood. De Primewood shutters zijn vervaardigd uit het exotische, FSC-gecertificeerde white teak. Dit is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. JASNO Ecowood shutters worden gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Elke houtsoort heeft een eigen uitstraling en mogelijkheden.

We hebben ook kunststof shutters van JASNO: De Aqualine serie Hét kenmerk van Aqualine shutters is dat deze waterproof zijn en daardoor dé raamdecoratie voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Deze shutters zijn gemaakt van van ABS, een kwalitatief hoogwaardig kunststof.

De expert in JASNO shutters van Veldhoven

Als officieel ‘JASNO Select Dealer’ zijn wij door JASNO zelf opgeleid en kunnen we u dus vakkundig adviseren. Ook bent u in onze showroom in Veldhoven in de gelegenheid om verschillende voorbeelden en toepassingen van JASNO shutters bekijken. Als u thuis de maten van uw ramen opneemt en dit aan ons doorgeeft, kunt u ook een vrijblijvende kostenindicatie krijgen.

De voordelen van JASNO shutters uit Veldhoven:

Officieel erkend JASNO installateur

Omdat Schippers Wonen werkt met ervaren installateurs in eigen dienst zijn wij door JASNO gecertificeerd als officieel erkend installateur. Dit geeft u de garantie dat uw producten op een gedegen en vertrouwde manier worden geïnstalleerd bij u thuis. Tevens vindt u in onze 1000m² showroom een volledig ingerichte JASNO shop waarin alle mogelijkheden van dit absolute topmerk overzichtelijk zijn opgesteld.

Download hier gratis de JASNO App voor:
iPhone
iPad2
iPod Touch
Android
Shutters

Shutters in de woonkamer

Shutters in de badkamerRMK Reclame & advies bureau ITinMotion websites & Webdesign